Upoznajte nas

Kompanija LONIĆ-COMP d.o.o. se bavi šumskim upravljanjem i pruža usluge sječe i prerade drva, transporta i distribucije drvnih sortimenata, kao i proizvodnjom drvenih sortimenata. Svojom stručnošću i iskustvom omogućavamo klijentima kvalitetne i pouzdane usluge u skladu sa standardima očuvanja šuma i prirode. Svojim radom doprinosimo održivom razvoju šumarstva, pružajući korisnicima kvalitetne proizvode i usluge.

  • Iskorištavanje šume
  • Transport drvnih sortimenata
  • Proizvodna jedinica pilana
  • Proizvodnja drveta
  • Sušenje drveta
  • Trgovina na veliko i malo

LONIĆ-COMP d.o.o.

Naš cilj je da pružimo klijentima kvalitetne proizvode i usluge po povoljnim cenama.

Misija

Naša misija je pružanje vrhunskih usluga šumskog upravljanja koje su ekološki održive, tehnološki napredne i prilagođene klijentima. Uzimajući u obzir društvenu odgovornost, zaštitu prirode i održivi razvoj, radimo na očuvanju šuma i pružanju vrhunskog kvaliteta usluga našim klijentima.

Vizija

Naša vizija je biti vodeća kompanija u sektoru šumskog upravljanja koja je prepoznata po svojoj izvrsnosti u kvalitetu, održivosti i inovativnosti. Želimo biti partner našim klijentima u postizanju njihovih ciljeva i pružati im najbolju vrijednost za njihov novac. Takođe, nastojimo biti prepoznati kao odgovorni i pouzdani čuvari šuma te očuvanja prirodnih resursa.

Mehanizacija i tim

Mehanizacija i tim

4šumski traktori
4kamioni
2sušare
47+zaposleni
47+zaposleni
4kamioni
2sušare
4šumski traktori

Želite ponudu?

Pošaljite nam upit, a naš stučni tim će vam se javiti u najkraćem mogućem roku sa ponudom.