Rezana građa od jele, cijepano ogrijeno drvo (bukva i cer), bukovi elementi i dr.

Naša kompanija nudi širok asortiman drvnih sortimenata za potrebe raznih projekata, od građevine do proizvodnje namještaja.

U našem asortimanu možete pronaći rezanu građu od jele, koja se koristi za razne namjene, kao što su gradnja kuća, krovova i drugih građevina. Jela je poznata po svojoj izdržljivosti i otpornosti na vlagu, što ju čini idealnom za gradnju objekata na otvorenom.

Osim toga, nudimo i cijepano ogrijevno drvo od bukve i čera. Bukva i cer su tvrda drva koja se lako cijepaju i gore dugo, što ih čini idealnim za ogrijev tokom hladnih zimskih mjeseci. Naši proizvodi su izuzetno kvalitetni i spremni za korištenje.

U našoj prodavnici možete pronaći i bukove elemente i druge vrste drva. Bukova građa je često korištena u proizvodnji namještaja, dok su ostale vrste drva pogodne za razne druge projekte. Naša ponuda drvnih sortimenata se stalno ažurira, pa nas svakako pratite za najnovije proizvode i ponude.

Nudimo i usluge dostave, što će vam olakšati nabavu drvnih sortimenata. Bez obzira na veličinu vaše narudžbe, mi ćemo vam osigurati brzu i sigurnu dostavu na željenu lokaciju. Ako trebate drvene sortimente za svoj projekt, kontaktirajte nas danas i omogućite nam da vam pružimo najbolju uslugu na tržištu.

Želite ponudu?

Pošaljite nam upit, a naš stučni tim će vam se javiti u najkraćem mogućem roku sa ponudom.